Hoşgeldin 2018

Yeni yıl

Herkese merhaba !!! Bir iki haftadır biraz ara verdim yazmaya. Hem çocuklar Noel tatili nedeniyle evde, biraz onlarla zaman geçirmek istedim ; hem de bloglarıma gelen yorumları yanıtlayıp, blog gezmek istedim. Herşeyi bir dengede tutmak gerekiyor. Zaman zaman bu kısa molalar iyi de geliyor.
Her yıl olduğu gibi ayın birinde bir uğur yazısı giriyorum bloga. Rahmetli babaanneciğim yıla nasıl girersen öyle devam eder derdi. Ben de yılın ilk günü yazı yazayım da tüm yıl devam etsin diyorum :) E hoşgeldin o zaman 2018!!! Bakalım bize neler neler getireceksin?
Genel anlamda benim açımdan iyi bir yıldı. Kendi özel hayatımdan ve ailemden yana çok şükür bir şikayetim yok. Blog aleminde ufak tefek kırgınlıklar ve tatsızlıklar yaşamış da olsam, her seferinde kendime buranın da kendine has bir dünya olduğunu ve hepimizin anlaşmak, ya da aynı düşüncede olmak zorunda olmadığımızı hatırlatıyorum. Keşke benimle aynı fikirde olmayanlar da benim farklı düşünme hakkım olmasına saygı duysalar. Ama herkesi olduğu gibi kabul ediyor ve rahatsızlık duyduğum kişilerle arama mesafe koymakla yetiniyorum. Blog dünyasında sevdiğim de, sevenim de çok, bu bana yetiyor.
Daha önce yıl sonu yazımı ve yeni yıl hedef ve dileklerimi yazdığım için tekrarlamayacağım. Merak edenler buradan okuyabilir.
Dileyecek fazla bir şeyim olmadığını söylemiştim. Sağlık ve huzur olsun yeterli. Bir yıl boyunca yazılarımı okuduğunuz, güzel yorumlarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Herkese çok mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl diliyorum. Çılgın kalın, hoşçakalın :)

15 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. hedef ve dileklerinizin yeni yılda gerçekleşmesi dileği ile..yeni yılınız kutlu olsun..🙂

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yıl olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Nice güzel yıllarımız olsun Deryacım :)

    YanıtlaSil
  4. Harika bir yıl diliyorum Derya'cığım.
    Tüm dileklerin gerçekleşsin...:)

    YanıtlaSil
  5. Huzurlu, mutlu bir yıl dilerim:)))

    YanıtlaSil
  6. Derya hanim mutlu yillar. Fransa dan takip ediyorum sizi severek. Facebook sayfanizdan ulastim. Yeni yazilarinizi merakla bekliyorum 😊

    YanıtlaSil
  7. Canım bütün dileklerinin gerçekleşeceği mutlu huzurlu ve sevgi dolu bir yıl dileklerimle 😉😘

    YanıtlaSil
  8. Sevdiklerinle geçireceğin nice güzel yılların olsun. Mutlu seneler :)

    YanıtlaSil
  9. Mutlu yıllar Her şey gönlünce olsun :)görsele bayıldım bu arada aynı sen :)

    YanıtlaSil
  10. 2018 xoş xəbərlər, sevinc və sevgi dolu bir il olsun sizin üçün. Həmişə yazın. Biz də sevərək oxuyaq :) ♡♡♡

    YanıtlaSil
  11. mutlu yıllar dilerim Deryacım :-))

    YanıtlaSil
  12. Mutlu yıllar.. 2018 güzellikler getirsin..

    YanıtlaSil
  13. mutlu seneler 2017'den daha mutlu,daha huzurlu,daha sağlıklı bir yıl olur inşallah 2018

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski