Maleficent

Angelina Jolie

Herşey göründüğü ve anlatıldığı gibi olmayabilir. İyi olarak lanse edilmeye çalışılan kötü, kötü denen iyi olabilir. Farklı bir bakış açısı, yüzyıllardır anlatılan bir masalın farklı bir yönden ele alınışı. Gerçek hayatta da aynı şeyleri yaşamıyor muyuz? Yaratılan bazı algılardan dolayı kötüyü iyi, iyiyi kötü olarak görebiliyoruz. Her zaman madalyonun iki tarafından bakmakta fayda var. 

Angelina Jolie

Masal çocukluğumuzdan bildiğimiz Uyuyan güzel masalı. Ama öncesi de anlatılıyor filmde. Kötü peri Maleficent prensesin babası Kral ile önceden tanışıyor ve aşık oluyor. Kralın ise amacı aslında çok farklı ve Maleficent' ı amacına ulaşmak için kullanıyor. Yaşadığı hayal kırıklığı Maleficent' i karanlık periye dönüştürüyor. 

Angelina Jolie
Angelina Jolie, çok sevmediğim oyunculardan. Nedense çok kibirli gelir bana oynadığı roller. Gerçek hayatında da bir türlü yansıtmak istediği role uyduramıyorum . Sanki yine bir rol yapıyor gibi geliyor. Ama ilk kez bu filmde, içten doğal bir oyunculuk hissettim itiraf etmeliyim ki. Sanki tüm perdelerini indirmiş ve kalbini açarak oynamış gibi. Çok küçük çocuklara tavsiye edemem zaten izleme amacım da kızıma uygun olup olmadığına karar vermekti. Sanırım 10 yaş üstü uygun olur. 

Angelina Jolie

Yapım:
Walt Disney Stüdyoları 2014
Rejisör: Robert Stromberg
Senaryo: Linda Woolverton
Prodüktör: Joe Roth
Müzik: James Newton Howard
Başlıca roller 
Angelina Jolie 
Ella Purnell, Isobelle Molloy (Malleficent' in gençliği)
Elle Fanning
Vivienne Jolie-Pitt- Eleanor Worthington (prenses Aurora' nın gençliği)
Sharlto Copley
Sam Riley
Brenton Thwaites
Imelda Staunton
Juno Temple
Lesley Manville
Kenneth Cranham
Hannah New
Oliver Maltman

Angelina Jolie

Benim film hakkındaki izlenimlerim olumlu. Masalsı ve fantastik filmleri severek izliyorum. Bu da gerçekten değişik bir film olmuş. Olaylara farklı bir bakış açısından bakmaya yöneltmesi çok hoşuma gitti. Çekimleri ve kullanılan efektleri de beğendim. Kostümler çok güzel hazırlanmış. İlginizi çekerse iyi seyirler dilerim :)

16 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. Uyuyan Güzel'i çocukken sinemada izlemiştim tadı hala damağımda kaldı, son sahnesini hala hatırlarım, prens ile prenses evlendiler, düğün pastası vardı 7 katlı filan iki peri vardı biri toz pembe, biri uçuk mavi, kavga ettiler pasta pembe olacak, yok mavi olacak diye sonunda sihirli değneklerini değdirdiler ve yarısı toz pembe, yarısı mavi oldu. İlkokuldaydım bu sahneyi hala hatırlarım o yüzden izlemek isterim,

    ANgeline Jolie'yi ben de sevmem, itici geliyor bana, onca çocuğu evlat edinmiş ama abuksabuk baktığını sanıyorum yani iyi yetiştirmiyor bence:((hepsi bunalımlı olacak diyor içimden bir ses:(

    Çok güzel tanıtmışsın eline sağlık.:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de sevmiştim bu filmi.

    YanıtlaSil
  3. Listemde olan bir film. :) Ve ben de masalsı filmleri çok severim. ^_^ Disney zaten bu kategoride oldukça başarılı. :)
    Dediğin gibi, madalyonun iki tarafına da bakmak gerek. :)
    Kendine iyi bak! ^_^

    YanıtlaSil
  4. İnternete ilk düştüğü günlerde izlemiştim. Hikaye güzel. Oyuncularda iyi. Bence izlenmeli :))

    YanıtlaSil
  5. Angelina Jolie'nin oyunculuğunu yapay bulan birine daha rastlamak iyi oldu.Sadece ben öyle bulduğumu zannediyordum.Yüzünde mimik olmadan bal mumu heykel gibi ifadesiz bir şekilde rol yapıyor.Farklı pencereden bakmaya yönelten yapımları severim.O zaman bu filme bir şans vereyim :))

    YanıtlaSil
  6. Bu tarz filmler tam benlik Deryacım! Ben de Angelina Jolie hakkında tam senin gibi düşünüyorum. Öyleyse bu filmde beğenebilirim. Öyleyse tek eksiğimiz kalıyor: zaman ;))) İzleyince yazarım yine 👍

    YanıtlaSil
  7. Ben Jolie'yi sevenlerdenim. Mesela Girl Interrupted'da harikaydı. Ama biraz daha iyi seçimler yapmalı bence. Bu arada yönetmenliğini de yakından takip ediyorum.

    Bu rol de kendisine çok yakılan bir rol olmuş. O soğuk, sert ifadesi yakışmış

    YanıtlaSil
  8. Ben aslında Angelina Jolie'yi Mr. and Mrs. Smith'te beğenerek izledim, Allah'ı var çok güzel kadın. (Gerçi şu an çok zayıfladı ve o güzelliği kayboldu gibi) Bu filmi de ilk çıktığı zamanlar izlemiştim. Dediğiniz gibi on yaş üstü çocuklara izletilebilir.
    Kostümler, büyüler çok hoş olmuş, Uyuyan Güzel'den tanıdığımız kötü büyücüye bir hayli benzemiş Angelina Jolie. Ben de keyifle izlemiştim :)
    Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. İlgimi çekmedi hiç ama bu yorumdan sonra bir bakacağım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. İzlemedim bu filmi not edeyim,teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  11. Severek izlemiştik biz de.... Ve haklısın bu filmde Jolie ablamız gayet iyiydi ;)

    YanıtlaSil
  12. I saw this movie some time ago and I liked it very much. I agree that there can be good and bad in every persons, we should always look for what is good.
    Wish you a beautiful evening.
    Greetings,
    Flo

    YanıtlaSil
  13. Izlemedim ana fantadtik filmleri seviyorum İzmir e donunce izlerim artik
    💖😘🌹

    YanıtlaSil
  14. listeye attım, izlemeyi çok istediğim filmlerdendi, unutmuşum ama çok iyi oldu burada gördüğüm, teşekkürler =))

    YanıtlaSil
  15. Filmi merak ettim, iyi ki yazmışsın Deryacım, bi ara izleyelim eşimle :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski