Wilkommen Bei Den Hartmanns - Hartmann' lara Hoşgeldiniz

Herkese selam dostlarım. Bugün bu yaz izlediğim bir filmi paylaşmak istiyorum bloğumda. Yazdan beri taslaklarda bekliyor. Geçtiğimiz yıl buralarda oldukça ses getirmişti. Alman sinemasını sever misiniz? Oldukça Türk sinemasına benzer buluyorum ben Alman filmlerini, o yüzden de severek izlediklerim oluyor.
movies- kino-film


Willkommen Bei Den Hartmanns - Hartman' lara Hoşgeldiniz bir aile komedisi. Yüksek eğitim düzeylerine rağmen oldukça karmaşık bir hayatları olan Hartmann ailesi, evlerine yardım amaçlı  sığınmacı  Diallo Makabouri' yi almaya karar verir. Kendi aile içi sorunlarına, sığınmacıdan dolayı yaşanan komik olaylar ve komşuların tepkileri filmi izlenmeye değer bir komediye dönüştürüyor. İlk başlarda uyum sorunu yaşayan Hartmann' lar ve Dialo, zaman içinde her birinin birbirlerinin hayatına daha fazla girmesi ile ilginç gelişmeler yaşarlar. Ben filmi Netflix' te izledim.


film

2016 yapımı Simon Verhoeven' in yazıp yönettiği filmin önemli rollerinde Senta Berger, Heıner Lauterbach, Florian David Fitz, Palina Rojinski, Eric Kabongo ve son yılların gözdesi İran' lı oyuncu Elyas M' Barek var.
Bir yılda izlediğim film sayısı belki on filandır, bunların da çoğunu eşimle nostalji yapıp sevdiğimiz bir filmi tekrar izlemek oluşturuyor. Netflix ve Amazon gerçekten bu anlamda çok rahat oldu, yoksa küçük çocuklu ailelerin özellikle de çocukları bırakacak kimsesi yoksa sinemaya gitme gibi bir lüksü olmuyor maalesef. Son yıllarda gittiğim tüm sinema ziyaretleri de çocuk filmleri izlemek içindi :) Umarım izleme fırsatınız olur. İzleyen varsa yorumları merak ediyorum :) Sevgiyle kalın, çılgın kalın.

17 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. Looks very interesting. Thank you for sharing ^_^

    YanıtlaSil
  2. Tam da izleyecek film arıyordum. Bu yayın çok iyi oldu. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim seversiniz. Ben komedi filmlerini severim 😊

      Sil
  3. Great post dear! Thanks for sharing! ♥
    Have a lovely weekend!

    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2017/11/cooking-time-saturday-lunch.html

    YanıtlaSil
  4. Öneri için teşekkürler Derya :)

    YanıtlaSil
  5. Öneri lazımdı bu ara ne iyi oldu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. İzlemek üzere not aldım, uygun bir zamanda izleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  7. Fragmanını da izledim komik eşimle izleyeceğiz :)

    YanıtlaSil
  8. Filmi nerden izleyebilirim Türkçe Altyazı olarak
    ?

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski