İç Dökmelerim ...


iç dökmelerim

Herkese merhaba sevgili dostlarım... Her ne kadar düzenli blog yayını yapsam da, iç dökme yazılarımı devamlı yazamıyorum. Aman zaten hep bildiğiniz şeyler, yat kalk, ev işi yap, yemek yap, çocukları okula gönder, spor yap, blog yaz, bahçeye bak :) Pek hareket yok gördüğünüz gibi. Gerçi artık bahçeyi toparlayıp önümüzdeki bahara kadar veda ettik. Sisli puslu Kasım günleri yaşıyoruz gördüğünüz gibi.


Doğum günümde blog ve sosyal ağlardan o kadar çok mesaj aldım ki nasıl mutlu oldum anlatamam. Bu yıl güzel dostlara yatırım yapmışım bunu anladım. Hepinize çok teşekkür ederim. Bu arada ilk blog yazmaya başladığımda duyurularıma göz kulak tıkayan eş, dost akraba tek tek beni takip etmeye başlamış. Herkese teşekkür ederim tabii ama keşke ilk duyurduğumda ciddiye alsaydınız demeden de geçemeyeceğim :) Çok yakın bir iki can dostum dışında herkes burun kıvırdı. Dostum bildiğin insanlar yapınca insan kırılıyor tabii ister istemez. Bizler de böyleyiz işte. Evimizde oturup yazı yazarak mutlu olan insanlarız. İnsanları neden hep ötekileştirmeye çabamız? Olduğu gibi kabul etsek... 

İlginizi Çekebilir : Yeni Yaşıma Mektubum

Bloglarımı açmadan önce de kendi kendime yazıyordum, nacizane bir facebook sayfam vardı kapattım sonradan. Kimse okumasa da yazıyordum. Hatta hiç tanıtım yapmadığım halde üç beş okurum bile vardı. Ama iyi ki blog dünyasına girmişim diyorum. Tabii ki her toplulukta  olduğu gibi bizde de her gün toz pembe geçmiyor, ama sonuçta hepimiz yazmayı ve paylaşmayı seven insanlar olduğumuz için ortak noktalarda buluşuyoruz. 

İç dökmelerim

Bu aralar blog açısından verimli bir dönemdeyim. Hem yazdığım taslakları düzenleyip tek tek yayınlıyorum, hem de hayatımdaki herşeyi bir blog yazısı olarak görmeye başladım. Aman bugün bloğa ne yazsak diye düşünen arkadaşlarım herşeyi yazın yahu. Bir fincan çayı ben başka yazarım, sen başka. Herkesin hayatı anlatması kendine özgüdür. Bloglarımızı bizim bir aynamız yapan da bu değil mi? Yazdıkça mutlu oluyorum. Blogları da gezip okumaya çalışıyorum ama her güne belirli sayıda blog sığdırabiliyorum ne yazık ki. Sizlerin de aynı durumda olduğunu bildiğimden ben yazılar hazır olduğunda yayınlıyorum. Nasıl olsa okuyanlar zaman bulunca okur diyorum. Sanki biten yazı yayınlanmayınca huzursuz oluyorum eksik bir iş yapmış gibi.
Okulun ilk günlerindeki yoğun okul toplantılarını da tamamladım. Sadece Karya' nın okulunda sınıf veli temsilcisi ve okul aile birliğine girdim. Ada' nın okulunda kaytardım yoksa heryere yetişemiyorum :) Büyük oğlum Ege de daha önce yazmıştım meslek okuluna gidiyor. Yani yılın iki ayı yatılı meslek okulu, geri kalan aylar staj yapılıyor 3 yıl boyunca. Okulun ilk yılını başarıyla tamamladı en iyi notları alarak. Düşünce yönümüzü değiştirip onu desteklediğimiz için çok mutluyuz şimdi. İşini de hevesle yapıyor. Umarım kalan iki yılı da tamamlar ve daha yüksek okula da devam etme kararı alır ama bu kararı da ona bıraktık. Nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın.

35 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. Eline yüreğine sağlık Deryam, çocuklarına başarılar diliyorum canım.İyi ki ben de tanımışım dediğim kişilerdensin samimi yazılarını ve çok beğeniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy çok güzel yorum bu 😘😘😘😘

      Sil
  2. Ne güzel ve içten bir yazı olmuş.Yazmak en güzel ilaç gerçekten :)
    Yavrularına başarılar dilerim canım. Herşey gönlünce olsun,sevgiler 😍

    YanıtlaSil
  3. Derya'cığım, eş, dost, akrabaya sitem etmişsin ya, benim kızkardeşim asla bloğumu okumaz mesela.:))))Yani burun kıvırmakla ilgisi yok. Senin de yazdığın yat, kalk, ev işi, yemek yap, çocuklar...fırsat kalmıyordur. Fırsat kalınca herkes gibi tv dizilerine bakıyorlardır:)))kişisel alma yani.:) Mesela bazen diyorum "Karpuz Apartmanı 25 bölüm oldu..." "Abla hiç vaktim olmuyor ki..." diyor haklı:(((

    Çocuklar evet ne istiyorlarsa ona yönelsinler en doğrusunu yapmışsın tebrikler.
    Kolay gelsin ya senin üç çocuğun mu vardı yahu Ana!:))))Valla tebrik ediyorum fotoğrafa bakan asla öyle düşünmez çünkü. Maşallah.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamani olmayanlari anliyorum olan da ilgisiz. Para kazanacagin bir dükkan açsan herkes ilgileniyor 😄😄😄

      Sil
  4. Fotoğrafları çok sevdim, hepsinde bir ruh hali ya da yazı gibi okunacak mesajlar var sanki. Her şey gönlünüzce olsun, severek yapılan iş kendini belli ediyor. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim. Yazilarin arasina kendi resimlerimi ekleyip eklememekte tereddüt etmistim ilk zamanlar ama dediginiz gibi mesaji pekistiriyor.

      Sil
  5. Çok doğru düşünüyorsunuz. En doğru kararı o versin :)

    YanıtlaSil
  6. Derya'cığım. Benim akrabalarımdan hiç merak eden olmadı. Tabii ki kırılıyorum. Ama artık geç... Kızım, torunum ve sizler. Bana yetersiniz. Aslında kurduğumuz bağ, birbirimizi göremediğimiz için o en güzel ve içten gönül bağı. Hiçbir şeyle değişmem. Çok güzel bir seri bu. Devamını bekliyoruz.
    Evlatların da dilerim başarılı ve hep mutlu olurlar. Zira onların çok bilinçli ebeveynleri var. Sevgilerimle Derya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece hanimcigim gercekten güzel bir gönül bagi. Uzaktan da olsa karsinizdaki insanin kisiligini anliyorsunuz zamanla.

      Sil
  7. Aslında hayatın rutininde de ne çok iş yapıyoruz.Mesela iki çocukla sizin koşturmacalarınız gibi.Ama farklı bir şey yapmıyorsak zaman boş geçiyor gibi hissettiriyor.Arada rutinin dışına çıkmak iyi geliyor.

    YanıtlaSil
  8. Güzel bir iç döküş olmuş zevkle okudum :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkür ederim okudugunuz için 😊

      Sil
  9. merhaba takibe geldim bana da beklerim..bu arada yazınızı çok beğendim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takibe aldim blogunuzu tesekkür ederim 😊

      Sil
  10. bazen böyle iç dökmek iyi geliyor bende seni ne yazarsan yaz zevkle takip ediyorum,yazma konusunda tavsiyeni dinleyeceğim herşeyi yazmaya çalışacağım,,
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  11. yazmak zor zanat vesselam. Senide bu ince uzun edebiyat kokulu blogdan sebep tebrik etmek istedim.

    YanıtlaSil
  12. Aslında en güzel şeylerden birisidir kendi kendine yazmak. Bende çoookkk uzun bir süre kendi kendime yazdim. Şuan hala bile bir kişide okusa 100 kişide okusa aynı heyecanı aynı mutluluğu yaşıyorum. Karşılık beklemeden yazdığımız için buradayız. Umarım bunu kaybetmeyiz. Bu samimi yazınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla. Vesselam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkür ederim. Yazmak güzel bir hastalik hiç kurtulasim yok 😊

      Sil
  13. Çocuklarınızdan biri Karya imiş. Bizimki Kayra. Aradaki fark ne ki acaba? Bir de Karya erkek mi, kız mı? Allah acılarını göstermesin...

    YanıtlaSil
  14. Yazmak güzel. Gerekirse üç bes kişi okusun. Keyifle okuyorum. Beyoğlu maceralarını okuyacağım ilk fırsatta. 😘

    YanıtlaSil
  15. ama çok heyecanlı yazıların vardı...

    YanıtlaSil
  16. Canım nice sağlıklı mutlu yıllara. Çok tatlısın sen ve iyi ki varsın iyi yazıyorsun deli kızzz :)

    YanıtlaSil
  17. Bu aralar senin üretkenliğin baya arttı.Yaz arkadaşım yaz.Ben biraz durgunluk dönemindeyim pek yazamıyorum şu ara.Bakalım gelecekte ne olacak?

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski