Çamlı Köşkün Ölü Sakinleri

Çamlı-Köşkün-Ölü-Sakinleri

Yine okurları fantazi dünyasına götürecek bir Emel Demir kitabıyla karşınızdayım. Çamlı Köşk' ün Ölü Sakinleri, sevgili Emel' in son kitabı. Daha önce size anlattığım kitaplarını buradan ve buradan okuyabilirsiniz. Hayalgücünün sınırlarını zorlayan bu hikaye 10 yaş üzeri çocuklar ve yetişkinler için uygun. Daha küçük çocuklar korkabilir. 
Henüz küçük bir kız olan Şiraz, hayata erkenden veda eder. Ancak ölünce evinde hayalet olarak varlığını sürdürür. Yıllarca tek başına evin odalarında zaman öldürmeye çalışırken, eve taşınan yeni ailenin küçük oğlu ile arkadaşlık kurmakla kalmaz; evin diğer hayaletleri ile tanışır ve evin sakladığı korkunç sırrı öğrenir. Kafadar hayaletleri heyecanlı ve tehlikeli bir macera beklemektedir. Hedeflerine ulaşıp başarılı olabilecekler mi? Bu sorunun cevabını kitabı merakla okurken öğreneceğiz. 

Emel Demir

Emel Demir'in Pamey Yayınların' dan çıkan kitabının güzel çizimlerini Ebru Demir, kitap kapağını Aşkın Güngör hazırladı. 

16 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. ilginç bir kitaba benziyor,aklımızda olsun....

    YanıtlaSil
  2. Çok ilginç bir konusu varmış. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. Okuması bir kitapmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fantastik öykü severlere tavsiye ederim 😊

      Sil
  4. Biraz heyecan iyi gelebilir.. Güzel bir konusu var. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. İlginç bir konusu var, bakmak lazım...

    YanıtlaSil
  6. Ne enteresan bir kitapmış, Gost filmini animsattı bana

    YanıtlaSil
  7. Heyecanlı kitaplar iyidir okuma hevesini artırıyor.:)

    YanıtlaSil
  8. Bol satışlar olsun,yolu açık olsun :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski