Yves Rocher Konsantre Duş Jelleri

Selam dostlar. Sizi bilmem ama ben duş yapmayı pek bir severim. Bütün günüm hareketli geçtiği ve spor da yaptığım için bazen günde birden fazla duş aldığım oluyor. Sizler de benim gibi su kuşuysanız ve duş jelinizi bol kepçe kullanıyorsanız ne kadar çabuk bittiğini bilirsiniz. Konsantre bir şeyler olsa da ikide bir almam gerekmese diye düşünürken, ürünlerini çok sevdiğim ve yıllardır müşterisi olduğum Yves Rocher' de bu tarz ürünler buldum. Hem de bir değil üç çeşit. Yves Rocher' nin Konsantre Duş Jelleri ile ilgili toparladığım bilgileri de paylaşmak istedim :




Yves Rocher
Patentli ultra konsantre formüle sahip 100 ml konsantre duş jellerinin etkisi, 400 ml klasik duş jellerine eşittir. 100 ml duş jeli ile 40 banyo keyfi sunar. %50 daha az plastik kullanımı ve %50 daha az hava kirliliği. Suda çözünebilen formüle sahiptir. Ekonomik bir tüketim sağlayan doz ayarlı şişe başlığına sahiptir.
Formülü %97' den daha fazla doğal içeriğe sahiptir. Cildin pH değeriyle tam uyumludur. Seyahatler için ideal bir boya sahiptir. Etoksilat, Koruyucu, Paraben içermez. (Ürün bilgileri Yves Rocher sayfasından alınmıştır.)
Yves Rocher
Mango ve Kişnişli duş jeli. Meyve kokularını sevenler için...

Yves Rocher
Zeytin ve turunçlu duş jeli. Zeytin ve turunçun rahatlatıcı uyumuyla cildinizde hoş bir koku bırakır. Benim favorim bu oldu çünkü zeytinli jel ve kremleri çok severim :)



Yves rocher
Vanilya kokusunu seviyorsanız bu duş jeli tam size göre. Organik Vanilya'nın etkileyici gücüyle cildinizde hoş bir koku bırakır, cildinizi nemlendirir ve narince temizleyerek banyonuzu keyfe dönüştürür.
Yıllar önce eşim, çok sevdiğim ve hala tekrar tekrar aldığım parfümü hediye ettiğinde beni üze yapmıştı. İyi ki de yapmış. Alışveriş yapmaktan pişman olmadığım ve şimdiye kadar aldığım her ürünü severek kullandığım bir marka oldu Yves Rocher. Siz bu ürünleri hiç kullandınız mı? Konsantre ürünlerden ben çok memnunum, sizlerin de düşüncesini çok merak ediyorum.

Yves Rocher

15 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. Ambalajı da güzelmiş :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Yves rocher ürünlerini seviyorum... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Yves rocher ürünlerini ben de beğeniyorum. Konsantre olan ürünlerden daha önce hiç kullanmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaninda tatile filan götürmek için de cok pratik.

      Sil
  4. işte biz bol kepçe kullandığımızdan ay yetmez diye konsantreyi de hunharca kullanıyoruz, bknz konsantre yumuşatıcım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben konsantreyi bile acimadan tüketenlerdenim 🙈

      Sil
  5. Yurtdışına giderken falan da iyi olur bunlar. Uçağa binerken sorun yaşanmaz.
    Sıvı ve jellerde 100 ml sınırı var.

    YanıtlaSil
  6. Bende görmüştüm ama bunu evde şişeye boşaltıp sulandırmak lazım. Zira oğlumun eline geçerse en fazla 3-4 banyo veriyorum :))

    YanıtlaSil
  7. Mangolusu var tatilde yanımda çok güzel :)

    YanıtlaSil
  8. Ich mag die Produkte von Yves Rocher recht gern, diese habe ich noch nicht probiert. LG Romy

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski