Keşif Etkinliği Yapalım Mı?

YAZIYI OKUMADAN KATILMAYIN LÜTFEN !!!




Selam dostlar. Biliyorsunuz benim sık sık etkinlik yapmakla aram yok, yazılarımı bile zor yetiştiriyorum. 3 yıl olacak neredeyse blog yazmaya başlayalı, bu tarz bir etkinlik yapmadım. Çok sık yapılmasını da sevmiyorum blog yazılarının önüne geçmesini istemiyorum etkinliklerin.
Haziran ve Temmuz aylarında hem çocukların okulu, hem tatil araya girince blog aleminden uzak kaldım. Evet yazılarımı yayınladım ama blogları gezemeyince yeniliklerden habersiz kaldım. Bizim blog dünyası da canlı, sürekli gelişen bir ortam. Mutlaka aramıza katılan yeni bloglar olmuştur. Dedim ki blogger arkadaşlarıma bir davet yapayım birbirinden habersiz bloglar yine birbirimizi bulalım. Katılırsanız çok mutlu olurum. Özellikle takipleşmediğim blogların katılımı daha da çok mutlu eder. Listeye ilk olarak kendi linklerimi ekliyorum.Lütfen her iki bloğumu da takibe alın ben de sizi iki hesabımla takibe alacağım. (Deli Kızın Bohçası ve Deryanın Spor Günlüğü) Katılım oldukça listeyi güncelleyeceğim. Sadece link bırakıp kaçmayın, listedeki arkadaşları takibe alın. Yazının daha çok bloggera ulaşması için paylaşmayı unutmayın.  


Katılan blogların sürekli güncellenecek listesini bloğumun yan tarafında bulabilirsiniz.






Bu arada diğer bloğumu da takibe aldığınızda keşif etkinliğinden geldiğinizi bir yorumda yazarsanız kimseyi atlamamış olurum. Herkese sevgiler :)

ÖNEMLİ : Bazı yeni arkadaşlar katıldık deyip link bırakıp kaçtıkları için bu açıklamayı yapma gereği duydum. Bu bloğumda sürekli yenilenerek kalacak bir liste olacağı için katılanları elemek zorunda kalıyorum. Basit bir nezaket kuralıdır bir etkinliğe katıldığınızda öncelikle etkinlik sahibini takibe almak. Beni takip etme zahmetinde bulunmayan diğer blogları da etmez düşüncesi ile linkleri takibinizden sonra listeye alacağım. Yorumlarda da çok link eklentisi olduğundan eski yorumları siliyorum.


Daha yeni Daha eski