Mim - Çocukluğumuza Dair

Her çocuk yeni bir dünya blog bir mim başlatmış beni de seydaningunlugu mimlemişti . Sevgili Şeyda'ya teşekkür ederim. Tabii her zamanki gibi ben yanıtlayana kadar asır geçti. Mim çocukluğumuzla ilgili. Benim çocukluğum bana taş devri kadar uzak gelse de bir şeyler hatırlamaya çalışacağım.



Mim




1. Çocukluğunuzda en severek oynadığınız oyun neydi?



Ben en çok bebeklerimle oynamayı severdim. Saatlerce bıkmadan usanmadan evcilik oynardım. Bir de kağıt bebekler vardı biz çocukken. Harçlığımı biriktirir onlardan ve kıyafetlerinden alırdım. Onları giydirmeyi çok severdim.




2. Çocukluğunuzda en çok hayal ettiğiniz şey neydi?



Hmm bir düşüneyim... hangi çocukluk yaşında olduğumuza bağlı. Çok küçükken ne hayal ettiğimi hatırlayamıyorum ama okuma yazmayı öğrendikten sonra hep bir yazar olmayı hayal ettim. Çok küçük yaşlarımda öyküler yazmaya çalışırdım.




3. Klasik büyüyünce ne olurdunuz sorusuna cevabınız neydi?



Gariptir ama bana pek sorulmadı bu soru nedense. Sorulsaydı herhalde bir önceki soruda hayal ettiğim meslek olan yazarlığı söylerdim. Bu yaşıma kadar birçok işte çalıştım ama beni en mutlu eden şey yazıyla uğraştığım veya yazılarımla ilgili araştırma yaptığım anlar oldu.


Herhalde çoğu arkadaş yapmıştır bu mimi ama Araflı Şehrazat arkadaşımda görmedim ben de onu mimleyeyim bari.

16 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. Ne güzel bir çocukmuşsun ya sen :))Sen de benim gibi evcilik oynamayı seviyordun demek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canim benim. Severdim evet ama simdi ev isi sevmiyorum 🙈

      Sil
  2. Çok tatlıymıssiniz saçlara bak ya :) elbisede olay bence.😃 Miminizde güzel olmuş.Ellerinize sağlik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkür ederim. Elbiselerimi rahmetli babaannecigim dikerdi.

      Sil
  3. Yüz ifadeniz değişmemiş, fotoğrafta ilk gözüme çarpan oldu. Bebeklerle ne uzun oynardık evet, şimdilerde bizim kadar uzun oynamıyorlar. Yazarlık benim de küçükten beri sevdiğim daha o zamanlardan sevdiğim tarafım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için çok tesekkür ederim 😊

      Sil
  4. Çok güzel bir mim olmuş dilerim her şey güzel gönlünüzce olur.. Bu arada Çok şekermiş siniz :)) Saçlar şahane :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Deryaaaa hiç değişmemişsinnnnn asıl sen bunun formülünü açıkla :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ilk sirri ask ikincisi spor üç de düzenli yasam 😉

      Sil
  6. Çok güzel bir mim olmuş. Kaleminize sağlık. Ben de çok severdim evcilik oynamayı. Bu arada fotoğrafta çok güzel. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Ah nerde şimdi o çocukluklar. Şimdiki çocukların eline vermiş anneleri susturma payı diye oyun oynuyorlar. E birde sokağa bıraksan korkar olduk

    YanıtlaSil
  8. Kağıt bebekleri ben de hatırlıyorum. Çok zevkliydi onları giydirmek. Ama ben daha çok erkeklerle futbol oynardım :) Öykü yazdığını bilmiyordum. Blogda paylaştın mı hiç? Bak bunu da kaçırmışım. Kabahatim büyükmüş gerçekten :)) ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilknurcum zaman zaman deneme ve ani tarzi paylastim. Masal ve Beyoglu hikayelerim anidir. Ilerde daha çok yazacagim insallah.

      Sil
Daha yeni Daha eski