Mim - Blog Adım Nereden Geliyor?

Mim




Nihayet çok sevdiğim bir mim... Konu kolay ya ondan kopya çekmeme gerek yok :)  Beni de Daha Mutlu Yaşam bloğunun sahibesi sevgili Yurdagül mimledi. Onun yazısına da buradan ulaşabilirsiniz. Mimi kimin başlattığını bilmiyorum. Öğrenirsem yazımı güncellerim.
Şimdiii gelelim bana. Biliyorsunuz benim artık üç bloğum oldu. Yazmışken hepsinin hikayesini yazayım da tam olsun.
İlk göz ağrım Deryanın Spor Günlüğü , kilo verme ve spor hikayemi günlük gibi yazarım diye başladı ama zamanla daha kapsamlı bir sağlıklı yaşam bloğuna dönüştü. Aslında değiştirmeyi düşündüğüm oluyor ama artık bu isimle de tanındı ve alan adımı da aldım o yüzden sanırım kalacak.
Zamanla spor dışındaki yazılarımı da bir yerde toparlayayım dedim. Her konuda yazmak istiyordum. Ben sevdiğim şeyleri hep etrafımda görmek isteyen bir insanım. Bir de sevdiğim şeyden renk renk çeşit çeşit alırım. Bir gömlek çok mu yakıştı bir kaç rengini alırım, ayakkabı veya çantada da bu böyle. Bahçemde sevdiğim tüm çiçekler olsun istedim, adım atacak yer bırakmadım. Bir de ilgi alanlarım çok bir dakikam boş geçmez asla sıkıldım kelimesini duyamazsınız benden. Tek başıma bir dünya gibiyim. O yüzden eşim bana hep senin hayatın deli kızın bohçası gibi der. Hani hep doludur içinden ne çıkacağı belli olmaz ya... Böylece ikinci bloğum da her konuda yazılar içereceğinden yıllardır bana yakıştırılan bu adı uygun gördüm.

İlginizi Çekebilir : Mim - Çocukluğumuza Dair

Almanca ve İngilizce yazdığım üçüncü bloğum başarılı olup devamlılık gösterecek mi henüz bilemiyorum. Ona da önce bu renkgarenkliliğimden dolayı Almanca renkli dünyam anlamına gelen Mein Bunte Welt adını koymuştum. Ama nedense içime sinmedi kısa ve basit bir şey olsun derken Derya'nın y' si gitti i geldi Deria oldu. Bence daha akılda kalıcı oldu.
İşte benim blog isim hikayelerim böyle. Gördüğünüz gibi bloglarımı da tüm sevdiğim şeyler gibi biriktiriyorum :)


Mim


Arada ne kadar da not alsam gözümden kaçan mimler oluyor arkadaşlar. Kötü niyet yok yani lütfen kusuruma bakmayın kimseyi bilmeden kırmak istemem.

19 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. Deria adı çok güzel olmuş :) Diğer iki blogunu da severek takip ediyorum :)) Seni mimlemek hoşuma gidiyor.Geç yazsan bile mimlemeye devam edeceğim haberin olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvah yandik desene 😂😂😂. Konuyu sevince içimden gelerek yaziyorum çok arastirma gerektiren mim konularini sevemiyorum tembelim 🙈🙈🙈

      Sil
  2. Ne güzel hikayeleri varmış Deria isimi çok güzel olmuş katılıyorum bende :) Her şey güzel gönlünüzce olsun Sevgiler ...

    YanıtlaSil
  3. Deli Kızın Bohçası'nın hikayesini çok sevdim😊 Benim gözümde, sen her kadının örnek alması gereken bir modelsin Derya'cım😊 Kendine inanan, hobileri, tutkuları olan, güçlü, iradeli, sağlam bir kadın... Seni tanıdığım için çok mutluyum arkadaşım❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanacim bu yoruma ne yanit versem bilemedim utandirdin beni 🙈. Sen de bu alemde iyi ki tanidim dedigim insanlardansin canim ❤

      Sil
  4. Deria güzelmis <3 Severek takipteyim her yerden :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeldi mim Derya. Hikayen de öyle canım :) Severek izliyoruz. Başarılarının devamı dileklerimle.

    YanıtlaSil
  6. Üçüncü bloğunu bilmiyordum. Almanca bilmiyorum ama inceleyeceğim :) Deli kızın bohçası ismi nereden geliyor diye düşünmüştüm ama :) Keyifli bir mim olmuş. Yorum yapmak için yapmıyorum bunu ihmalkarlığımı telafi etmek istiyorum sadece. Özür dilerim ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özür dilemene gerek yok canim bazen gözden kaçiriyoruz. Ben de üzülüyorum sevdigim arkadaslara ugramayi aksatinca.

      Sil
  7. Kesinlikle Deria ismini süper bulmuşsun. Başarılı olacağın da kesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgüncüm senden bunlari duymak çok güzel 😊

      Sil
  8. Inanmiyoruuummn cok cahiliimmm 😂😂😂
    Derya'nin Spor Günlüğü de mi senin blogundu yaa..Aman tanrım didiiimmmm.. Bunu ilk kez öğrendim. Ve bu çok şahane. Tebrikler canimm:))

    YanıtlaSil
  9. Yaa, çok güzelmiş isminiz. Bu arada takibe alıyorum, bana da beklerim :) https://ladyoflochaber.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkürler. Takipteyim saniyorum ama tekrar ugrayacagim.

      Sil
  10. Hikayeleri çok güzelmiş :) Bazen bende bir şeyi yapacakken vazgeçmemek, her gördüğümde hatırlamak için yazıyorum. Sizinkiyle benziyor sanırım :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski