Haftanın Bloğu - Musa Özsarı

Ben mim işini pek beceremiyorum. Kimi zaman kimseleri kırmamak adına, kimi zaman da konuyu nasıl ele alacağımı bilemediğimden beceriksizim bu konuda. Sevgili +dAğInIk AnNe haftanın bloğu mimi başlatmış. Çok güzel bir etkinlik öncelikle bu noktayı belirteyim her zaman blogların birbirine desteğini savunan biri olarak. Mimleyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim hepiniz adına yanıt veriş olayım.
Ben bu bloğumu açtığımdan beri düzenli olarak blog tavsiyelerim başlığı altında zaten blog tanıtımları yaptığımdan izninizle hem mime bloğum olarak katılmış olayım hem de kendi başlığım altındaki yayınlara aynen devam edeyim. Etiketlere haftanın bloğu etiketini de ekleyeceğim.  Benim blogları seçme sebebim sanırım hemen herkesle aynı arada kurulan dostluk ilişkilerine dayanıyor.

Sıradaki bloğum sevgili  http://musaozsari.com/ . Neredeyse emekleme dönemimde tanıdığım, gece gündüz ne zaman yazsam yardımıma koşan +musa özsarı ' ya buradan tekrar teşekkür etmiş olayım. Kişisel olarak çok sevdiğim diplomatik ve olgun tavrı, hem kibarlığı elden kaybetmemesi hem de bloglarda bulduğu eksik noktaları belirtmesi. Aman boşver uyarmayayım ne yaparsa yapsın demeden, kıskançlık duymadan destek vermesi.
Gelelim bloğuna. Artık onu tanımayan var mı bilmem, tek uğraştığı blog da bu değil ama sanırım kişisel bloğu olduğu için farklı bir gönül bağı vardır. Bloğunda yok yok. Blog yazarları için faydalı bilgiler, sevdiği konularda tanıtımlar, kişisel yazıları. Gerçekten bir okumaya başladınız mı bırakamayacağınız bloglardan. Ben kendi adıma çok faydalanıyorum. İlk zamanlar tüm sorularımı mail ile yazarken, baktım her konuda başlık var, gidip blogda soruyorum. Musa bloglarımıza sahip çıkılmasını ve dayanışmayı savunanlardan. Tek taraflı hiç bir şey başarıya ulaşmıyor.
Eğer hala uğramamış bu güzel bloğu okumadıysanız mutlaka yapın. Sevgili +musa özsarı ' yı dostlarınız arasına katın. İnanın büyük bir kazanım olacak sizler için.

27 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. Kalemine sağlık D.Soygul! sonunda gelebildim ki :)))
    Haftanın Bloğunu korefenomeni toplulukta da paylaş olur mu? Orda toplanıyoruz, gözden kaçırmayalım diye!
    Bu blogundan bi haberdim iyi oldu ki ;)
    Hemen gideyim ziyarete, Hüzün Sarısını takip ediyorum zaten :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bloguma ziyaretini gerçekleştirmişsiniz; teşekkür ederim:) Ben de sizi takibe aldım, etkinliğinize de katılacağım. Başarılar dilerim,

      Sil
    2. Olee çok seviniriz ki! ben de teşekkür ederim ;)

      Sil
    3. Paylastim canim grupta. Tesekkür ederim.

      Sil
  2. Musa'yı bende takip ediyorum çok güzel ve bilgilendirici yazılar yazıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gökhan hocam. Blog yazarlarına yardımlarını esirgemeyenlerden birisi de sizsiniz. :)

      Sil
    2. Haklisiniz bu tür yazilardan gerçekten çok faydalaniyoruz.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Merhaba, Blogumu Tanıt ile tanışmıştık ama kişisel blogumu bilmiyordunuz sanırım:)

      Sil
    2. Vesile oldugum için mutlu oldum.

      Sil
  4. Musa gerçekten çok kaliteli bir gençtir.Benim sitemde ve onun sitesinde misafir yazarlar bölümünde ; sırf profilinden etkilenerek yazdığımyazım vardır.Hep yakın davranır ve çok dürüst bir evlattır.Doğru seçim.Sevgiler D.Soygül.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim Ece Abla. Sen de blog yazarlığı yaparken tanıştığım değerli büyüklerimdensin. Bloguma misafir yazar olarak yazdığın yazı ile de beni mutlu ettin:) Sana da blog hayatında başarılar dilerim Ece Abla..

      Sil
    2. Rica ederim Musa oğlum.Hepimizin yolunu Allah açık etsin.Sevgilerimle.Ece ablan.

      Sil
    3. Ece hanim bazi insanlari çocugunuz ya da kardesiniz gibi görürsünüz. Bende o izlenimi uyandiriyor yaniliyor muyum?

      Sil
    4. Evet D.Soygül.Musa'yı oğlum gibi hissettim.Ben iki erkek evladımı kaybettim,onun için içimde ukde kalmıştır,sevecek bir oğul ararım.Bazen bulduğumu sanırım,üzdükleri olur.Fakat şu an üç dört tane oğlum var gibi.Onlar da sanıyorum beni seviyorlar,daha da çok sayıyorlar.Bu da beni mutlu ediyor tabii.Sevgilerimle iyi geceler diliyorum.

      Sil
    5. Çok üzüldüm Ece hanım. Bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. Demek ki ikimizde de aynı duyguyu uyandırmış ikimiz de yanılıyor olamayız. Sizi ve yazılarınızı çok seven var inanın. Bunlardan biri de benim. Sevgilerimle.

      Sil
    6. Sağol canım.Üzülmeyin lütfen.Kızım var şükürler olsun Allah'ım onu bağışlasın bu bana yeter.Yazılarımı beğenmeniz mutlu etti beni.Bu arada bloğumda Musa için olan yazımın adı:Son Duruş Tabiiyeti,Tevazu Erdemi okursanız onu nasıl takdir ettiğimi anlayacaksınız..Sevgilerimle iyi geceler diliyorum.İlginize çok teşekkürler:)

      Sil
  5. Merhaba Derya Hanım,

    Öncelikle hakkımda ve blogumda yapmış olduğunuz yorumlar için gerçekten can-ı gönülde teşekkür ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ki, böyle de devam edeceğim. Yazdığım yazılarda da belirttiğim gibi blog yazarlarının birbirleri ile destek içinde olması lazım. Her alanda birbirimize destek olmalıyız ki birlikte başarılı olabilelim. Ayrıca blog konusunda hepimizin emekleme dönemleri oldu; o zamanlar sağolsun birçok arkadaş bana yardımcı oldu. Hala da yardımcı oluyorlar. O yüzden bildiğim ve tecrübe edindiğim konuları bir başkasına öğretmek benim gözümde bir borç. Ayrıca bu yardımlaşmalar sırasında sizin gibi birçok yeni (büyük, küçük) arkadaş edindim. Bu durumdan da çok mutluyum:))

    Size ve diğer tüm blog yazarı arkadaşlara da başarılar dilerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söyledigin kadar dogal karsilamiyor herkes. Burnu kafdaginda olan insanlar da var ama günün birinde yalniz kalirlar. Benim bile bu acemiligimle ufak tefek yardimlarim oldu mutluluk verici seyler bunlar. Arkadasliklar da çok mutlu ediyor manevi anlamda.

      Sil
  6. Teşekkürler Derya çok sıcak, samimi olmuş! Tanımadığım bloglar tanışmak içim fırsat oluyor hep! Hele de böyle tanıyarak bilerek gitmek daha samimi oluyor, yazarken bilerek yazıyorsun, okurken bilerek okuyorsun!
    Kalemine sağlık! :)
    Musa Ozsarı'ya da hemen ziyaret gerçekleştiriyorum!

    İsmimi verdiğin için de ayrıca teşekkürler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canim sonuçta ikimiz de ayni seyi düsünmüsüz ne güzel burayi açtigimdan beri yer veriyorum bloglara ancak bir birlik kapsaminda olunca daha etkili bir is olur. Ben daha önce ele aldigim bloglari da kore fenomeninin gruptaki bölümüne eklemek isterim senin için sakincasi yoksa. Bana dönersen sevinirim.

      Sil
    2. Cevapsız bırakmışız bunu Derya. Gruba dahil olabildin mi? Fenom hemen eklesin seni?
      Ben senin yazılarını paylaşıyordum ama?

      Sil
    3. Canım ben ekliyim sanıyordum deilsem lütfen eklerse sevinirim :)

      Sil
    4. Derya tamam değil mi grup olayı?

      Sil
  7. bende hemen eklıyorum daha once denk gelmedıgım bloglardan ama yazına bakılırsa pısmanlık duymak buyuk ıhtımal :) senın mım tavsıyeler bloumunde olup mım dıye baslamayınca dıkkatımı cekmedı hatta baya aradıgımda dogrudur :) olsun sonunda buldum :) elıne saglık :)

    YanıtlaSil
  8. Evet canım haklısın ben bu bloğu yazmaya başlayınca sessiz sedasız sevdiğim bloglara yer vermeye başladım sonra etkinlik başlayınca ben de etkinliğe katılayım dedim. Her hafta düzenli yapamıyorum o yüzden başlığı değiştirmedim. Takibin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski