Blog Gökhan Tekin

Sevgili Soslu Badem ile başlayıp çok sevdiğim devamlı okuduğum ve faydalandığım blogları tanıtmaya devam ediyorum. Her hafta yeni bir blog ekleyeceğim. Aslında blog Gökhan Tekin'i bilmeyen yoktur. Hem kendi özgün yazılarını bloğunda yayınlıyor, hem teknik konularda bilgi yazıları ekliyor hem de herkese yardım etmeye çalışıyor. İlk bloğum Deryanın Spor Günlüğü'nün tüm altyapılarını yapıp yayına hazırlayan da ta kendisi. Şimdi de yayınladığı teknik bilgileri uygulayıp öğrenmeye çalıştığım bloglardan.
Bundan altı ay önce spor sevgimi ve bilgilerimi paylaşabileceğim bir blog açmak istiyordum. Teknik bilgim çok azdı, yok da diyebiliriz.  Türkiye'ye yönelik bir blog olur mu, ne olur nasıl olur derken bloğu açtı da al bloğun hayırlı olsun dedı. Bana da içini doldurup yazıları eklemek kaldı. Beni bu işlere bulaştırdığı için minnettarım. Yoksa belki hala karar verememiş olabilirdim. Keyif alarak yazdığım ve çok sevdiğim 3 bloğum oldu.

Asıl mesleği muhasebecilik olan Gökhan Tekin, web tasarımı ve blog yazarlığı işlerini çok sevdiği için kendi kendine araştırarak, çeşitli bloglar açarak öğrenmiş. Şimdi de edindiği bilgileri bloğunda herkesle paylaşıyor. Güvenilir bilgi bulmanın çok zor olduğu internet ortamında iyi ki böyle siteler de var. Okumak için uğramak isteyenler için linki  http://www.bloggokhantekin.com


9 Yorumlar

Yorumlara link eklemeyiniz tıklanabilir link olan yorumlar yayınlanmaz. Please don' t add your links at the comments they will not published.

  1. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Mutlu ettiniz beni sizlere yardımcı olabildiğimi bilmek beni çok mutlu etti
    tekrar gönülden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim gerçekleri söyledim bloğu açıp burnuma dayamasaydınız ben hala düşünüyor olacaktım. Aylardır keyifle yazıyorum bloglarımı.

      Sil
    2. Nasıl yani anlamadım, burnuma dayamasaydınız derken demek istediğinizi anlamadım.

      Sil
    3. Yok kötü anlamda söylemedin lütfen yanlis anlamayin. Bir gün içinde açmasaydiniz ben hala açsam mi diye düsünüyor olabilirdim o anlamda söyledim.

      Sil
    4. Hayır hayır yanlış anlamadım. Ben özür dilerim, Sizi blog yazmanıza sebep olduysam ne mutlu bana :)

      Sil
    5. Sürekli almanca konusmaktan deyimleri ceviriveriyorum. Önayak oldu kelimesi aklima gelmedi :). Almancada bi seyi burnuna dayamak yol göstermek gibi de kullanilir.

      Sil
  2. eveeet görmüştüm bu tanıtımını, gökhan arkadaşımız yardım ediyor blogçulara blog dizaynında ne güzel bişi yapıyor evet blogçu arkadaşlar arada sölüyor gökhan tekin yardım etti diyorlar. ben de düşünmüştüm sen de tanıtıma başladın diye, 2 gün önce görmüştüm galiba. baksanaaaa, nolur benim için beyoğlu cihangir çukurcuma tünel galata anılarını yazsana. en sevdiğim yer yaa. her gün galataya gidiyom ben. istanbulda en büyük aşkım galata :) ah çocukluğum orda geçseydi keşke :) ama blogçular var bak alman lisesinde avusturya lisesinde okumuş, aramızda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili deeptone tabii zaman zaman yazacagim. Zaten benim için o dönemler güzel artik çok degisti. Eskiden yazmis oldugum yazilar da var bakayim bohçanin dibinden neler çikarabilirim.

      Sil
  3. Gökhan Tekin'i blogundan tanıyorum. Sana bu konuda yardımcı olması da harika.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski